Konkurrencebetingelser Paulúns Danmark

Konkurrencen afvikles på facebook.com/Instagram af Paulúns Danmark

Udbyder af konkurrencen er:
Paulúns Danmark
Orkla Foods Danmark A/S
Delta Park 45, 4.sal , 2665 Vallensbæk Strand

Sådan deltager du:
Konkurrencen afvikles som en annonce på Paulúns Danmarks Facebook/Instagram side. Man deltager ved at svare på, hvilken Paulúns Super Granola man bedst kan lide. Svaret skrives i kommentarfeltet på Facebook/Instagram opslaget. Konkurrencen afvikles fra uge 12 – uge 13 2022 og vinderen kontaktes d. 30. marts 2022. Der er ingen aldersgrænse for deltagelse i konkurrencen. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vinder:
Der trækkes lod blandt alle deltagere. Én vinder offentliggøres i uge 13 2022, og præmien afsendes inden for 10 hverdage. Vinderne kontaktes direkte af Paulúns Danmark i kommentarfeltet på Facebook/Instagram-opslaget eller som direkte besked.

For at kunne modtage præmien skal vinderen oplyse fulde navn, alder, telefonnummer og adresse i en privatbesked på Paulúns Danmarks Facebook-side. Ved kontakt skal vinderne svare inden for 7 dage ellers udtrækkes en ny vinder.

Præmier:
Der findes én vinder af præmien.
Præmien er 12 stk. Paulúns Super Granola (variant vælges selv) til en samlet værdi af ca. 360 kr.

Desuden:
Paulúns Danmark er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.
Ved mistanke om snyd har Paulúns Danmark ret til at tjekke op på og udelukke deltagere.

Ansatte hos Kompas Kommunikation og Orkla Foods må ikke deltage i konkurrencen.

Paulúns Danmark forbeholder sig til enhver tid retten til eventuelt at tilpasse betingelser og mekanik for nærværende konkurrence.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller på anden vis associeret med Facebook.
Spørgsmål omkring konkurrencen kan rettes til den tekniske leverandør af konkurrencen:

Orkla Danmark
Delta Park 45, 4.sal , 2665 Vallensbæk Strand
Mail: forbrugerservice@orklafoods.dk

Behandling af persondata:
Som led i nærværende konkurrence vil der blive foretaget behandling af dine personoplysninger – navn, alder, telefonnummer og adresse. Vi behandler persondata efter gældende regler og har opstillet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til dette. Vi er derudover forpligtigede til at oplyse dig om følgende:

a) Formålet med behandlingen er deltagelse i konkurrencen på Paulúns Danmarks sociale medier. Grundlaget for behandling er legitim interesse for virksomheden til at kunne administrere deltagerne og udvælge og kontakte en vinder.

b) Personoplysningerne bliver opbevaret indtil præmien er afsendt.

c) Du har ret til indsigt i dine data, til at berigtige disse, gøre indsigelse mod behandling, ret til dataportabilitet, samt ret til sletning og begrænsning.

d) Du har ret til at indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til tilsynsmyndigheden for persondata, Datatilsynet.