Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
HIMMELSK HINDBÆRTRIFLI MED SKYR OG GRANOLA
Denne trifli smager himmelsk (hvis du spørger os), er nem at lave og så kan den spises både som morgenmad, mellemmåltid eller dessert.
Print opskrift
Ingredienser
2
spsk. optøet hindbær fra frost
4
spsk. neutral skyr eller græsk yoghurt
2
– 3 spsk. PAULÚNS SUPER GRANOLA DADLER OG HASSELNØDDER
PYNT
1
par friske hindbær + granola
Instruktioner
Tilføj 1 spsk. granola i bunden af et rent syltetøjsglas, andet glas eller en skål.
Derefter tilføjer du 2 spsk. skyr, 1 spsk. optøet hindbær, 2 spsk. skyr og 2 spsk. optøet hindbær i lag.
Afslut triflien med 1-2 spsk. Paulúns Super Granola og top med et par friske hindbær.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@pauluns_danmark
eller tag
#pauluns_danmark
!