Go Back
CREMET CHIAGRØD MED FRISKE BÆR OG PROPFULD AF SPRØD GRANOLA

CREMET CHIAGRØD MED FRISKE BÆR OG PROPFULD AF SPRØD GRANOLA

Leder du efter en velsmagende morgenmad eller et simpelt mellemmåltid? Så er du kommet til det rette sted! Du kan forberede grøden aftenen før, så står den klar dagen efter i køleskabet. Du kan med fordel toppe din chiagrød med sprød granola og friske bær. Velbekomme!

Ingredienser

  • 4 spsk. chiafrø
  • 3 dl. kokosmælk eller anden plantedrik
  • En knivspids kanel valgfrit

PYNT

Instruktioner

  • Bland chiafrø med kokosmælk eller plantedrik (og evt. lidt kanel) i en beholder og kom låg på (fx et rent syltetøjsglas). Sæt den derefter i køleskabet i mindst 4 timer – gerne natten over.
  • Top din chiagrød med en valgfri granola og dine yndlingsbær.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @pauluns_danmark eller tag #pauluns_danmark!