Propfuld af godhed

Hos Paulúns udvikler vi vores produkter ud fra filosofien om, at den mad vi spiser skal være ‘propfuld af godhed’. Derfor er alle produkter udviklet af et ekspertpanel af diætister, gastronomer og råvarespecialister, som både har sundhed og smag for øje.  

Gode råvarer-ikon fra Paulúns
Gode råvarer-ikon fra Paulúns

UDELUKKENDE GODE RÅVARER

Hos Paulúns udvælger vi nøje selv de råvarer, vi arbejder med og vi stiller høje krav til råvarernes næringsindhold, kvalitet og måden hvorpå, de er dyrket. Vi bruger aldrig tilsætningsstoffer som f.eks. smagstilsætning, kunstige sødemidler eller konservering i vores produkter. Vi kræver, at vores råvarer skal være så næringsrige som muligt, og vi stræber efter at finde en god balance mellem protein, fedt og kulhydrater fra gode og næringsrige kilder.

Uden tilsat sukker-ikon fra Paulúns
Uden tilsat sukker-ikon fra Paulúns

UDEN TILSAT SUKKER

Vi ved, at man kan spise naturlig og næringsrig mad og samtidig få en god og nydelsesfuld oplevelse. Derfor tilsætter vi aldrig raffineret sukker i vores produkter. Den gode smag og konsistens kommer i stedet fra eksempelvis hindbær, æble, kokos og dadler.

Protein-ikon fra Paulúns
Protein-ikon fra Paulúns

RIG PÅ PROTEIN

Fordi vi ved, at mæthedsfølelsen er vigtig for at bevare energibalancen i løbet af dagen, er vi opmærksomme på at der i alle produkter er nøje udvalgte og proteinrige råvarer.

Fuldkornsikon fra Paulúns
Fuldkornsikon fra Paulúns

FULDKORN OG FIBRE

Når maven har det godt, trives vi. Både fuldkorn og fibre bidrager blandt andet til en højere mæthedsfølelse og en sundere tarmflora. For os på Paulúns er det vigtigt, at vores alternativ til morgenmåltidet indeholder godt med fuldkorn og fibre, så du får en god start på dagen. Derfor kan du på forsiden af mange af vores emballager finde information om mængden af fuldkorn i produkterne.

Ikon fra Paulúns
Ikon fra Paulúns

RIG PÅ FRUGTER OG BÆR

I de fleste af Paulúns produkter er der en masse farverige frugter og bær, fordi de  både smager godt og har mange spændende egenskaber.Mange af bærene kommer fra fjerne eksotiske steder, som f.eks. Acai-bæret, der vokser langs floderne nær Sydamerikas Amazonregnskov, mens blåbær og hindbær indgår naturligt i floraen på vores nordlige breddegrader. Blåbær og brombær er nogle af de bær som har den højeste andel af antioxidanter, og derfor har vi dem ofte med i vores granola-blandinger. De er jo både lækre og propfulde af godhed.