BAGT GRØD PROPFULD AF GODHED

Har du prøvet at bage din grød? Hvis ikke, så kan du godt glæde dig. Bagt grød er både blød og sprød – og med Paulúns Super Granola med Blåbær og Citron får du en sød og syrlig smag. Den bagte grød er perfekt som morgenmad, en snack i løbet af dagen eller som en let dessert.

Behandlingstid
20 min

Portioner
4

Ingredienser

Ingredienser

  • 200 ml. havredrik eller mælk
  • 1 æg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. flydende honning
  • 160 g PAULÚNS SUPER GRANOLA BLÅBÆR & CITRON
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 nip salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 25 g. mandler, grofthakket
  • 100 g blåbær
  • 20 g kokosflager

Opskrift

Tænd ovnen på 180 graders varmluft.

Pisk havredrik/mælk, æg, olie og honning sammen i en skål.

I en anden skål røres Paulúns Super Granola Blåbær & Citron, kardemomme, vaniljepulver, salt og bagepulver sammen. Tilsæt æggemassen til skålen og rør det hele godt sammen.

Tilsæt grofthakket mandler og vend det sammen. Lad blandingen trække i ca. 5 min.

Kom blandingen i et ovnfast fad (ca. 18-20 cm i diameter).

Top med blåbær og kokosflager. Bages i ca. 12-15 minutter til grøden er gylden og gennembagt.

Servér med græsk yoghurt eller skyr.